POKE SPECIALS - LEIDSCHE RIJN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 485 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke specials - Leidsche Rijn. Meer weten? Ontdek meer

26 aug 2022 om 19:38 Vond het best een klein bakje met maar weinig carpaccio en heel veel rijst voor bijna 13 €
6 aug 2022 om 21:41 Prima eten en netjes op tijd
24 jul 2022 om 20:47 Op zich lekker gegeten al lijken de porties wel iedere keer kleiner. Jammer dat wasabi mayonaise op was. Misschien een volgende keer dan mayo en een bakje wasabi geven ipv sojasaus. De geleverde vervanging was voor mij niet bruikbaar. Bezorging prima
23 jul 2022 om 14:14 Voor ons doen redelijk vroeg de bestelling geplaatst met gewenste aflevertijd om 17.30 uur. Bestelling was er ook netjes rond dat tijdstip. Eten was weer voortreffelijk. Verse producten zacht en mals vlees. Wederom genoten van het eten.
5 jul 2022 om 21:02 Eten was goed alleen de ui mocht meer gesneden worden. Er zaten grote stukken uit tussen. We hebben 1,5 uur moeten wachten voor het eten was bezorgd, en dat op een dinsdagavond.
30 jun 2022 om 20:28 Het was weer heerlijk
27 jun 2022 om 7:26 Extra’s zaten er niet op, restaurant niet meer bereikbaar
23 jun 2022 om 21:51 So so delicious!
23 jun 2022 om 8:02 Supergoede bowl en gyoza! Altijd lekker hier. Alleen het minimumbedrag van 20 euro is wat hoog als je in je eentje bestelt.
19 jun 2022 om 22:51 Hele lekkere vegan poke bowl, aanrader!
5 jun 2022 om 20:11 Heerlijk gegeten! We hadden allebei een eigen poke bowl samengesteld. Enige minpunt, het was 30 minuten te vroeg geleverd. Maar verder een spontane bezorgster en vers eten. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.
24 mei 2022 om 22:50 Bezorging was heel snel, maar ze waren de saus helaas vergeten. Ook had ik gevraagd of ze de gebakken uitjes weg wilde laten, en die zaten er wel op. Voor de rest prima, maar wel jammer van de saus.